Contactgegevens

Adres: Gildestraat 1
Openingstijden: wo-vr 9:00-17:00
Telefoon nr: 06-19700685
Mailadres: info@ecoversify.com

KvK: 91270855
BTW: NL004879373B41
Bank: NL85 INGB 0103 3810 90
BIC: INGBNL2A

Frequently Asked Questions (FAQ)

Wat maakt kleding van EcoZyn duurzaam?

Onze kleding is gemaakt van hoogwaardige, milieuvriendelijke materialen en ontworpen om minstens tien jaar mee te gaan. Als een kledingstuk versleten raakt, bieden we recycling of vermakingsdiensten aan om verspilling te minimaliseren.

Kan ik mijn versleten EcoZyn kleding retourneren voor recycling?

Ja, klanten kunnen hun versleten kleding op eigen kosten terugsturen. Wij zorgen dan voor recycling of vermaking zonder extra kosten voor de klant. We bieden ook een gratis vermakingsservice eens in de tien jaar.

Wat is de verzendmethode van EcoZyn en waarom is deze duurzaam?

We werken samen met Cycloon Post voor onze bezorgingen. De laatste kilometers worden bezorgd door fietskoeriers, wat zorgt voor een aanzienlijke vermindering van CO2-uitstoot in vergelijking met traditionele bezorgmethoden.

Hoe kan EcoZyn mijn kledingstuk laten vermaken?

U kunt contact met ons opnemen via onze klantenservice om een vermaking aan te vragen. Deze service is eens in de tien jaar gratis beschikbaar voor onze klanten, zodat uw EcoZyn kleding langer meegaat.

Welke materialen gebruik EcoZyn voo haar kleding?

We gebruiken duurzame materialen zoals biologisch katoen, gerecycled polyester en Tencel, die allemaal milieuvriendelijk zijn.

Zijn de verpakkingen van EcoZyn ook duurzaam?

Ja, we streven ernaar om onze verpakkingen zo duurzaam mogelijk te maken. We gebruiken gerecycled karton en minimaliseren plastic waar mogelijk.

Biedt EcoZyn internationale verzending aan?

Op dit moment verzenden we binnen Nederland en enkele Europese landen. Neem contact met ons op voor meer informatie over internationale verzendingen.

Staan jullie open voor samenwerkingen?

Voor samenwerkingen kan u contact opnemen met ons algemene emailadres info@ecozyn.com. Tijdens kantooruren kan u ook telefonisch contact met ons opnemen via 06-19700685.

Contactformulier